Over ons

Dutch Building Design

Welkom bij Dutch Building Design; waar de klant met ideeën, dromen en wensen centraal staat en de gemoedelijkheid, ambacht en duurzaamheid van een Achterhoeks bedrijf samenkomen.

Met onze ruime ervaring zijn wij bij Dutch Building Design niet alleen ontwerpers en adviseurs, maar vooral gepassioneerde partners in het realiseren van jouw droomproject. Wij hebben gedurende deze jaren ons vakmanschap en onze expertise verfijnd, waardoor we in staat zijn om op een hoog niveau te adviseren en te ontwerpen.

Uw woon- en bedrijfsgenot is onze passie!

Wij geloven in een persoonlijke benadering waarbij we niet alleen naar de technische aspecten van het bouwproces kijken, maar vooral naar jou als individu.

Jouw persoonlijkheid, levensstijl en unieke situatie vormen de kern van ons ontwerpproces. Door samen met jou in kaart te brengen wie je bent, wat je nodig hebt en wat jou droombeeld is, kunnen we een ontwerp creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften voor een ultiem woon- of bedrijfsgenot.

  • VER- & NIEUWBOUW

Of je nu een nieuwbouw woning wilt laten ontwerpen of een bestaand pand wilt verbouwen, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen. Onze specialiteit ligt in het ontwerpen ,begeleiden en adviseren van zowel woningen als utiliteitsgebouwen. We streven ernaar om voor elk project een unieke en functionele oplossing te vinden. Van de eerste potloodschets tot aan de overdracht naar een aannemer of wellicht nog verder tot en met de oplevering kunnen wij u adviseren en bijstaan.

  • DUURZAAMHEiD

Duurzaamheid is bij Dutch Building Design een belangrijk thema. Wij geloven in het creëren van gebouwen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook aangepast is aan uw persoonlijke leefstijl of bedrijfsonderneming en toekomstige generaties. Daarom integreren we duurzame / hergebruik van materialen , bouwsystemen en kijken we naar energiezuinige oplossingen in al onze ontwerpen, zodat jouw gebouw niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.

  • WIJ KOMEN UW RICHTING OP

Het beste van alles? Wij komen vanuit het mooie achterhoek uw richting op. Of je nu in de stad of op het platteland woont, wij staan klaar om jou te ontmoeten via een digitaal/virtuele afspraak , op een spreekkamer locatie centraal in Nederland of een locatie die voor jou het meest handig is. Jouw gemak en comfort is voor ons van het grootste belang.

  • ACHTERHOEKS MENTALITEIT

Als Achterhoeks bedrijf hechten wij veel waarde aan vakmanschap en ambachtelijkheid, en dat zie je terug in onze projecten. Wij gaan voor een hoogwaardig gebouw en streven ernaar om samen met jou iets bijzonders te maken. Ook stralen wij graag gemoedelijkheid, gastvrijheid en vertrouwen uit.