#0003 Verbouw / Revitalisering Hedendaagse Woning

project 0003

Verbouw & transformatie woning

Ontdek de transformatie van een jaren 30-woning naar een moderne architectonische parel. Deze woning is volledig omgetoverd naar een hedendaagse architectuur, met prachtige doorlopende omlijstingen die de aandacht trekken. Met zorgvuldige aandacht voor detail is elke hoek van deze woning geüpgraded naar de hoogste standaarden, inclusief hoogwaardige isolatie, nieuwe kozijnen en vloerverwarming/koeling door middel van een warmtepomp.

Beganegrond

Verdieping

AANPASSINGEN AAN DE WONING:

De woning strekt zich uit over twee verdiepingen, met een bergzolder die toegankelijk is via een handige vlizotrap. De begane grond is uitgebreid met een royale woonkeuken, eetkamer en woonkamer, compleet met een aparte gameroom/kantoor. Deze uitbreiding biedt een geweldige ruimte voor gezelligheid en werk, allemaal naadloos geïntegreerd in het moderne ontwerp.

Op de bovenverdieping zijn twee extra slaapkamers toegevoegd, perfect voor een groeiend gezin. Ook is de badkamer uitgebreid en is er een apart toilet gerealiseerd voor extra comfort en gemak. Deze renovatie belichaamt de perfecte balans tussen behoud van een bestaand pand en hedendaagse luxe, waardoor het een droomhuis wordt voor het moderne gezinsleven.

afmetingen van deze woning is:

De oppervlakte van de huidige bestaande woning had een oppervlakte van 116 m2. Door de interne verbouwing van 47 m2 en de uitbreiding van 74m2 heeft deze verduurzaamde woning een oppervlakte van 174 m2 gekregen.