#0007 Duurzame Schuurwoning met Bijgebouw

Project 0007

Ontspannen in uw Eigen Duurzame Schuurwoning

Deze prachtige, duurzaam ontworpen levensloopbestendige schuurwoning met bijgebouw biedt de ultieme plek om helemaal tot rust te komen en te genieten van uw eigen thuis. Het ontwerp is volledig gericht op comfort en duurzaamheid, met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit.

Slim Ontworpen voor Alle Seizoenen

De schuurwoning is voorzien van een groot overstek aan de achterzijde, perfect om tijdens zomerse dagen van de schaduw te genieten. Dit overstek helpt ook om de zon in de leefruimte in de zomer buiten te houden en in de winter juist binnen te laten schijnen. Een pergola verbindt de woning met het bijgebouw, dat is uitgerust met zonnepanelen en biedt ruimte voor parkeren, opslag en een extra zitje om van de zon te genieten. Dit bijgebouw is los geplaatst om een bestaande oude boom te behouden, wat bijdraagt aan het duurzame karakter van het ontwerp.

Ruimtelijk en Levensloopbestendig Ontwerp

De woonkamer en keuken hebben een grote vide, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel tot in de nok van de woning. Aan de voorzijde is een slaapkamer met badkamer gesitueerd, waardoor de woning volledig levensloopbestendig is. De slanke omlijsting en de raamindeling aan de voorgevel creëren een

a-symmetrische uitstraling, wat de woning een uniek en fraai aanzicht geeft. De woning heeft een oppervlakte van circa 160 m² en een inhoud van 685 m³, terwijl het bijgebouw een oppervlakte van 50 m² heeft.