#0008 Schuurwoning Ontwerp Overijssel

Project 0008

Uniek Schuurwoning ontwerp voor Optimaal Wooncomfort

Deze prachtige schuurwoning met bijgebouw is speciaal ontworpen om een gevoel van verbondenheid te creëren, zowel binnen als buiten. De ruime woonkamer en keuken vormen één grote, vrij indeelbare ruimte, waardoor er veel contactmomenten mogelijk zijn. Het ontwerp kenmerkt zich door een sobere, eenduidige vormgeving die tegelijkertijd functioneel en esthetisch aantrekkelijk is.

Functionele en Ruimtelijke Leefruimte

Deze schuurwoning heeft een groot overstek aan de achterzijde, perfect om in de zomer van de buitenlucht te genieten. Dit overstek, ondersteund door een fraai eiken houten spantwerk, biedt niet alleen schaduw maar zorgt er ook voor dat de zon in de zomer buiten blijft en in de winter juist naar binnen schijnt. Hierdoor blijft het in de zomer koel en in de winter warm in de woon- en keukenruimte.

Extra Licht en Ruimte voor een Unieke Leefervaring

De woning wordt doorbroken door een elegant terugliggende risaliet, die extra licht en ruimte creëert op de bovenverdieping. Met een totale woonoppervlakte van circa 165 m² en een overstek/overkapping van 35 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor een comfortabel leven. Deze unieke schuurwoning combineert traditionele elementen met moderne gemakken, waardoor het een perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische woning.