#0002 Hedendaagse Woning

project 0002

Hedendaagse Woning

Deze hedendaagse woning straalt zijn charme uit dankzij een fraaie doorgaande omlijsting, wat de vrijstaande structuur een eigentijdse allure geeft. Speciaal ontworpen knusse ruimten bieden elk gezinslid de mogelijkheid om zich terug te trekken en te ontspannen, een op maat gemaakt ontwerp voor onze opdrachtgever. Grote raampartijen met zonwerend glas zorgen voor overvloedig daglicht in de woning, terwijl ze de warmte buiten houden, een perfecte balans tussen comfort en energie-efficiëntie.

Voor liefhebbers van het buitenleven is deze woning een ware oase, met een ruime veranda waar men kan genieten van ontspannen momenten. Deze veranda, samen met een carport voor auto’s en bergingen, vormt een naadloos geheel dat aan het huis is verbonden. Dit slimme ontwerp creëert één hoofdmassa, waardoor de noodzaak voor aparte bijgebouwen overbodig wordt en de architectuur harmonieus en functioneel blijft.

De samenkomst van esthetisch design en praktische overwegingen is duidelijk zichtbaar in deze woning, waar de doorgaande omlijsting en geïntegreerde buitenruimten een naadloze verbinding vormen tussen binnen en buiten. Dit is niet alleen een huis, maar een levendige leefomgeving die de levensstijl van de bewoners omarmt en versterkt.

Doorgaande omlijsting |vrijstaande hedendaagse woning | eigentijdse uitstraling.

Interieur sfeer impressie woonkamer

Interieur sfeer impressie woonkeuken

afmetingen van deze woning is:

De oppervlakte van deze hedendaagse woning betreft 222 m2 en heeft een inhoud van 848m3

Deze hedendaagse woning heeft 2 woonlagen en een berg zolder toegankelijk via een vlizotrap