#0004 Vrijstaande riet gedekte landelijk moderne villa

landelijk moderne villa met gerend riet kap en fraaie risaliet
project 0004

Vrijstaande landelijk moderne rietenkap villa

Stap binnen in de wereld van luxe en verfijning met deze prachtige landelijk moderne villa met rietenkap. Dit unieke ontwerp combineert een ingetogen, gesloten voorgevel met twee subtiele risalieten, wat de woning een statige uitstraling geeft zonder de privacy te compromitteren. In contrast straalt de achtergevel een gevoel van vrijheid en openheid uit dankzij de grote glazen oppervlakken met zonwerend glas, die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten en een adembenemend uitzicht bieden.

afmetingen van deze villa is:

Het rieten dak, dat doorloopt als gevelbekleding, geeft de villa een moderne, landelijke uitstraling en integreert perfect in het landschap. Met een totale oppervlakte van 254 m², inclusief een inpandige garage van 27 m², biedt de woning royale leefruimtes over twee verdiepingen. In de slaapkamers is het tot in de nok open voor een ruimtelijk gevoel, terwijl de overige ruimten zijn voorzien van een handige bergzolder

Deze villa is een perfecte balans tussen landelijk modern design en natuurlijke elementen, ontworpen om aan al uw woonwensen te voldoen.