#0009 Getoogde kapwoning geïnspireerd door kampeerleven

Fraai ontworpen getoogde kapwoning van Dutch Building Design

Project 0009

Fraai Ontworpen Getoogde Kapwoning

De prachtige getoogde kapwoning, geïnspireerd door het ontwerp van een tunneltent, is ontworpen om totale rust en comfort in je eigen thuis te creëren. Onze opdrachtgevers, fervente kampeerders die jaarlijks met een tunneltent op pad gaan, wilden dit gevoel van verbinding tussen binnen en buiten in hun woning terugzien. Met deze wensen hebben wij een unieke woning ontworpen waarbij de getoogde kapwoning al vanaf de begane grond begint. Het bijzondere aan dit ontwerp is dat de kap pas op de eerste verdieping volledig zichtbaar wordt, waardoor er geen ruimte verloren gaat op de begane grond en er juist extra ruimte op de eerste verdieping ontstaat. Deze woning straalt ruimtelijkheid uit en biedt volop leefruimte.

Binnen-Buiten Leven in een Unieke Architectonische Woning

De indeling van deze woning versterkt het ruimtelijke gevoel en het contact tussen binnen en buiten. Aan de voorzijde bevindt zich de entree met een kantoor, toilet en een bijkeuken. Aan de achterzijde vind je een grote leefruimte als open structuur. De eerste verdieping biedt vier ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De zolderruimte dient als opslagruimte en speelzolder voor de kinderen. Met een totale oppervlakte van ongeveer 242 m² biedt deze woning volop leefruimte en comfort.

Fraai ontworpen getoogde kapwoning van Dutch Building Design
Fraai ontworpen getoogde kapwoning van Dutch Building Design
Fraai ontworpen getoogde kapwoning van Dutch Building Design
Fraai ontworpen getoogde kapwoning van Dutch Building Design

Ruimte en Functionaliteit in Perfecte Harmonie

De getoogde kapwoning is niet alleen een esthetisch meesterwerk, maar ook bijzonder functioneel. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat elke vierkante meter optimaal benut wordt. De woning voelt hierdoor niet alleen ruim aan, maar biedt ook talloze mogelijkheden voor verschillende leef- en werkruimtes. De combinatie van een grote leefruimte, meerdere slaapkamers, een functionele zolder en een efficiënte indeling maakt deze woning ideaal voor gezinnen die houden van ruimte en comfort.

KENMERKEND VOOR EEN DUTCH BUILDING DESIGN

u staat centraal

Wij geloven in een gezamenlijke benadering. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische aspecten van het ontwerpproces, maar ook naar uw wensen en behoeften als klant.

achterhoekse ambacht

Wij hechten als Achterhoeks bedrijf veel waarde aan vakmanschap, duurzaamheid, vertrouwen en gemoedelijke gastvrijheid. Dit passen wij graag toe in onze projecten en de omgang met onze klanten.

virtual experiEnce

Wij geven u graag een kijkje in uw Dutch Building Design. Door 3D sfeerimpressies en virtual reality (VR) nemen wij u mee op een visuele reis door uw nieuw- en/of verbouwproject.

inzicht GEVEN

Wij geven u graag snel inzicht in de kosten voor het ontwerp van uw project. Middels de offerte generator worden onze werkzaamheden overzichtelijk voor u weergegeven en toegelicht.

UITGELICHTE PROJECTEN

Duurzame schuurwoning

Door de afwerking met duurzame materialen gaat deze woning prachtig op in een natuurlijk landschap.

schuurwoning | duurzame materialen | natuurlijk landschap
Fraai ontworpen getoogde kapwoning (tunneltent-architectuur) #Dutch Building Design

Getoogde kap woning

Deze getoogde kapwoning combineert ruimte en rust in een innovatief ontwerp dat geïnspireerd is door tunneltent-architectuur. Met 242 m² aan leefruimte en een slimme indeling biedt deze woning ultiem comfort.

Landelijk moderne villa met rieten kap

Een gerend dak en een fraaie entree-risaliet geven deze ruime landelijke moderne villa met rieten kap een landelijk karakter.

Deze ruime landelijke moderne rietenkap villa met een gerend dak en fraai entree / risaliet heeft een landelijk karakter
Deze duurzame Engels Klassieke 2-1 kap woning is volgens het passief huis methode ontworpen voor onze opdrachtgevers

Engels klassieke
2 onder 1 kapwoning

Middels de passief-huis-uitgangspunten krijgt deze stijlvolle Engels klassieke 2 onder 1 kapwoning een duurzaam karakter.

Doorgaande omlijsting |vrijstaande hedendaagse woning | eigentijdse uitstraling.

Vrijstaande hedendaagse woning

De fraaie doorgaande omlijsting geeft deze vrijstaande hedendaagse woning een eigentijdse uitstraling.